comment 0

Tofulla ja inkivääri-pähkinäkastikkeella täytetyt tortillat

IMG_20140702_211914

Tämä  netin syövereistä poimittu ja muokattu resepti tarjooaa tosi hyvää, kevyttä ja yksinkertaista meksikolais/aasialais -fuusiota. Pähkinän ja inkiväärin yhdistelmä tuo aitoa aasialaista fiilistä, tuoreet vihannekset taas kirpakkaa raikkautta. Proteiininlähteenä potkii hyvin marinoitu tofu, joka  tuo sopivasti rapsakkuutta jättäen silti tilaa muille raaka-aineille.

Täyte

  • 1 keskikokoinen porkkana
  • 1 paprika
  • puntti korianteria
  • Kourallinen kevätsipulia
  • 1 tuore chili

Pähkinä-inkiväärikastike

  • 4rkl pehmeää maapähkinävoita
  • 2rkl riisiviinietikkaa
  • 1rkl soijakastikett
  • 1tl sokeria
  • Peukalonkokoinen pala inkivääriä
  • vettä

Lisäksi

  • 1pkt Marinoitua tofua
  • 4 täysjyvätortillaa
  1. Leikkaa tofu haluamasi kokoisiksi paloiksi (kuvasta voi ottaa mallia) ja paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä rapeaksi
  2. Raasta porkkanat ja silppua loput kasvikset pieniksi
  3. Sekoita kaikki kastikkeen aineet keskenään, lisää lopuksi vettä kunnes seos on aika juoksevaa
  4. Lämmitä tortillaa mikrossa noin 15sek, täytä ja nauti!
Advertisements
Filed under: Snack, Uncategorized, Vege

About the Author

Posted by

I'm a customer Experience designer at F-Secure, and write stuff for fun & for living. Driven in my work by the fact that online privacy is integral to keeping those in power on their toes. In my free time, I pursue the noble twin goals of making a secondary career out of esports and making the perfect gin & tonic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s